Hem

Flexibel städtjänst och hushållsnära tjänster i Gävle

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. Hinner du inte med att städa? Vänd dig till Sandaga.

Som hyresgäst hos Gavlegårdarna får du alltid 5% rabatt hos oss.


Sandaga stödjer Mbodiéne


Under april månad åkte en grupp ur Rapatac for the People till en by i Senegal vid namn Mbodiéne. Sandaga är här med och stödjer projekten vid byn genom att denna omgång bidra till att deras grundskola kunde fyllas med 20 datorer till barnen där. Rapatac och Sandaga jobbar nu vidare för att utveckla mer områden för befolkningen i Mbodiéne.


Nyhet! Sandaga green

Sandaga testar nu en av våra nya idéer i några speciellt utvalda områden i Gävle, och genomför en klädinsamling. Det kan handla om allt från urväxta barnkläder, till andra kläder som inte längre används och som kan komma till nytta istället för att slängas. Dessa kläder kommer vi att tvätta, laga och kanske till och med att sy om till något nytt, häftigt och användbart utifrån ett gott miljöperspektiv.

Målet är att denna idé ska bli till en verksamhet som ska kunna driva sig själv, och bedrivas genom en second hand-butik som ökar möjligheten för människor att utvecklas och komma närmare arbetsmarknaden. Klädpåsarna lämnas och sedan hämtas upp hos er en vecka efter att ni fått dem.

Då kläderna skyddas genom påsens material så kan dessa lämnas utanför dörren om ni inte är hemma. Det går även bra att ringa och bestämma tid för avhämtning.

Har du kläder hemma som du inte använder?
Passa på att vara med och bidra till Sandaga och dess goda ändamål.


Stort tack!

X